Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.

Beoordelingen

9,4 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
9,6
Comfort
9,2
Locatie accommodatie
9,7
Faciliteiten
9,2
Personeel
9,9
Waar voor uw geld
9,1
Beoordelingen
    Inge
    be
    8,3
    2 november 2017
    Badkamer
    supervriendelijke gastvrouw - charmante kamer - ideale locatie om de stad te verkenneb
    Jochanan
    nl
    9,2
    15 oktober 2017
    Ruime kamer voor een B&B in Lucca, goed ontbijt met voldoende keuze en elke dag iets lekkers, eigen parkeerplaats en last but not least Marina die ons ontzettend hartelijk en gastvrij heeft ontvangen. Dat maakte ons verblijf in haar B&B speciaal. Bedankt Marina voor je warmte en je vriendelijkheid!!!
    Petra
    nl
    7,5
    6 oktober 2017
    Locatie
    nl
    10
    12 september 2017
    GEWELDIG!!!
    Badkamer iets aan de kleine kant maar voor ons geen probleem aangezien wij slank zijn.
    Kamers waren heerlijk super locatie.
    Joost
    nl
    8,3
    6 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Piet
    nl
    10
    25 augustus 2017
    top accommodatie en makkelijk alles te berijken .
    niets
    ligging van b&b en de gratis fietsen
    Anne
    be
    8,3
    18 augustus 2017
    Fantastische gastvrijheid in een gezellige maar niet te luxueus B&B. Top locatie.
    WIFI was heel slecht ( zoals vaker in Italie). Vaak geen connectie. Badkamer was schoon maar niet echt luxueus.
    De eigenares was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt was voortreffelijk ( alles vers en gevarieerd. heerlijke gebakjes) Het huis was heel charmant en de locatie ideaal voor wie Lucca wilt ontdekken. Op loop afstand van het centrum.
    Joop Oegstgeest
    nl
    8,8
    6 juli 2017
    Een rustig onderkomen in het drukke Lucca
    Onze slaapkamer (begane grond, tuinzijde) was een beetje krap, we konden er niet gemakkelijk in zitten.
    De stijlvol ingerichte slaapkamer, het uitgebreide ontbijt, de schaduwrijke achtertuin, de leenfietsen en de vriendelijke gastvrouw.
    Jos
    be
    7,9
    4 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Robert
    nl
    9,2
    21 juni 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Jos
    nl
    8,8
    20 juni 2017
    Prima loctatie vlak bij de muur en centrum va Lucca, uitermate betrokken gastvrouw.
    Eigenlijk niets, de B&B zit in een niet zo groot en oud pand. Er kan dus wel eens wat haperen, niet alles is perfect maar je kunt dit ook onder de charme van een oud pand laten vallen.
    Gastvrouw Marina, zeer vriendelijk. Goeie tips. Locatie vlakbij de muur van Lucca. Parkeren achter een hek, soms wat krap maar Marina regelt het allemaal perfect.
    nl
    7,5
    5 juni 2017
    Dicht bij het centrum van Lucca
    Marie-Louise
    nl
    10
    3 mei 2017
    Ligging tov centrum van Lucca. Uitgebreid ontbijt buffet. Zeer betrokken eigenaaresse.De mooie tuin met ligstoelen. Ook fietsen lenen is mogelijk. De auto stond veilig op de privé parkeerplaats. Al met al een aanrader!
    Andrea
    nl
    9,2
    30 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Bart
    be
    10
    13 april 2017
    Ideaal.
    Zeer vriendelijke ontvangst, met veel uitleg en tips (goede tips voor restaurants, in een ervan krijg je ook korting) en we mochten de fietsen gebruiken om de stad in te fietsen (een rondje rijden op de stadswallen is een aanrader). Mooie, ruime kamer, propere badkamer. De B&B ligt vlak buiten het oude centrum, dus makkelijk bereikbaar met de auto, je kan gratis parkeren en je wandelt toch zeer snel naar de oude stad. Vlotte wifi-verbinding. Ruime keuze voor ontbijt.
    kristien
    be
    9,6
    2 oktober 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Rob
    nl
    9,6
    27 augustus 2016
    Zeer prettig verblijf op zeer korte afstand van centrum.
    Niks
    Kamer leuk ingericht en erg schoon. Afstand tot centrum uitstekend. aardig en behulpzame eigenaresse.
    Annette
    nl
    10
    18 augustus 2016
    Goede ligging vlakbij de muren van Lucca. Uitgebreid ontbijt en prima kamer.
    nl
    9,2
    17 augustus 2016
    Mooie accommodatie dicht bij de oude stad. Zeer vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt.
    I.
    nl
    9,6
    9 augustus 2016
    uitstekende uitvalsbasis voor prettige verblijf in prachtige stad
    De lokatie brengt met zich dat absolute stilte niet mogelijk is. Dichtbij de drukke rondweg dus slapen met airco of oordoppen
    Buitengewoon vriendelijke ontvangst in mooi huis met grote tuin. Binnen vijf minuten lopend in de stad terwijl de auto gratis geparkeerd staat achter een hek.
Beoordelingen worden geladen
Sluiten